Netflix, The Sandman'e 2. sezon onayını verdi

5.703 Gösterim
3 Kasım 2022 13:57
Netflix, The Sandman'e 2. sezon onayını verdi

Netflix, Neil Gaiman'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan dizisi The Sandman'in 2. sezonuna resmi olarak onay verdi.


Netflix, devamı konusunda muhtelif haberlerin internette yayılmaya başlamasının ardından Neil Gaiman imzalı DC çizgi romanı The Sandman'in dizi uyarlamasının yeni bölümlerine yeşil ışık yaktı. Yenileme onayı DC Comics’in resmi Twitter hesabından atılıp silinen tweet ile ilk kez sızdırıldıktan kısa süre sonra Netflix ve Neil Gaiman’ın paylaşımlarıyla resmileşirken, yeni sezon bölüm sayısı ve hikâyenin gidişatı hakkında ayrıntıya yer verilmedi.

 

Ağustos başında prömiyer yapan The Sandman, ilk haftasında 69,5 milyon saat, ikinci haftasında 127,5 milyon saat , üçüncü haftasında 77,2 milyon saat ve dördüncü haftasında 53,8 milyon saat izlenip yedi hafta boyunca platformun global Top 10 listesinde kendisine yer bulmuştu. Yıllarca süren tutsaklığın ardından kendisinden çalınanları bulup gücünü geri kazanmak için dünyalar arasında bir yolculuğa çıkan Düş'ün yaşadığı maceraları konu alan dizinin on bölümden oluşması beklenen ilk sezonu, 19 Ağustos’ta ekrana gelen Dream of a Thousand Cats/Calliope adlı sürpriz 11. bölümle tamamlanmıştı.

 

Tom Sturridge'ın Düşler Kralı Morpheus'a hayat verdiği The Sandman'in ilk sezon kadrosunda Gwendoline Christie, Boyd Holbrook, Charles Dance, David Thewlis, Jenna Coleman, Joely Richardson ve Vivienne Acheampong gibi isimler yer alırken, Sandra Oh, James McAvoy, David Tennant ve Michael Sheen sürpriz bölümde seslendirme yapmıştı.

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.