Charles Dance

Charles Dance

Doğum Tarihi

10 Ekim 1946

Yaş

74


Gelecek Filmler

The King's Man: Başlangıç Aksiyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

24 Aralık 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
31.05.2019 2.873.507 TL 166.383
05.10.2018 552.115 TL 35.455
02.12.2016 3.363.523 TL 262.430
17.06.2016 3.246.721 TL 266.323
26.02.2016 170.323 TL 13.739
11.12.2015 750.015 TL 59.732
08.05.2015 161.658 TL 13.024
10.04.2015 215.614 TL 13.520
20.02.2015 2.136.565 TL 152.428
03.10.2014 3.507.434 TL 302.162
03.02.2012 2.451.771 TL 215.130
27.05.2011 160.058 TL 17.707
29.08.2003 72.076 TL 24.475
30.04.1999 50.551 TL 34.892
11.09.1998 6.728 TL 7.250
28.02.1997 - -
22.10.1993 - -
11.09.1992 - -