Boyd Holbrook

Boyd Holbrook

Doğum Tarihi

1 Temmuz 1981

Yaş

42


Gelecek Filmler

The Bikeriders Dram, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

21 Haziran 2024

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
30.06.2023 ₺9.221.858 87.499
14.09.2018 ₺2.188.010 153.890
03.03.2017 ₺11.560.432 901.706
22.05.2015 ₺241.381 19.598
14.11.2014 ₺347.656 25.696
10.10.2014 ₺1.898.192 132.117
06.06.2014 ₺29.066 2.464
29.03.2013 ₺583.872 56.100
08.05.2009 ₺118.236 11.870
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.