Merakla beklenen Star Wars: The Rise of Skywalker'dan son fragman yayınlandı

2.913 Gösterim
22 Ekim 2019 10:55
Merakla beklenen Star Wars: The Rise of Skywalker'dan son fragman yayınlandı

Skywalker külliyatının son halkası olan Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi (Star Wars: The Rise of Skywalker)'nden son fragman yayınlandı.


Luke ve Leia Skywalker'ın odağında olduğu orijinal Star Wars hikâye izleği, The Rise of Skywalker ile final yapıyor. Yıl sonunda gösterime girecek olan ve The Force Awakens'ta imzası bulunan J.J. Abrams'ın yönetmen koltuğuna geri döndüğü filmin yayınlanan son fragmanı da bunun altını çiziyor.

The Resistance'ın özgürlük adına verdiği son büyük savaşı ve Star Wars evreninin sevilen karakterlerinin bu uğurda tekrar bir araya gelmelerini konu edinen Star Wars: The Rise of Skywalker'da; fragmanda, "O kadar uzun zaman bekledim, şimdi bir araya gelişiniz mahvınız olacak" dediği duyulan Palpatine de yer alacak. Kadrosunda Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E. Grant, Lupita Nyong’o, Keri Russell, Joonas Suotamo, Kelly Marie Tran ve Billy Dee Williams gibi isimlerin yer aldığı film, 20 Aralık 2019 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.