Domhnall Gleeson

Domhnall Gleeson

Doğum Bilgisi

12 Mayıs 1983

Yaş

37


Gelecek Filmler

Peter Rabbit: Kaçak Tavşan Animasyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

22 Ocak 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 378.548 9.353.317
Tavşan Peter 23 Şubat 2018
Warner Bros. Türkiye 165.986 2.055.222
Star Wars: Son Jedi 13 Aralık 2017
UIP Türkiye 608.551 10.133.812
anne! 29 Eylül 2017
UIP Türkiye 80.138 1.129.008
UIP Türkiye 205.009 2.783.474
Brooklyn 29 Nisan 2016
TME Films 9.864 138.696
Diriliş 22 Ocak 2016
TME Films 633.864 8.861.466
UIP Türkiye 1.149.329 17.170.964
Boyun Eğmez 20 Şubat 2015
UIP Türkiye 32.173 400.351
Zamanda Aşk 4 Ekim 2013
UIP Türkiye 67.705 848.687
Anna Karenina 28 Aralık 2012
UIP Türkiye 127.315 1.617.723
Gölgede Dans 5 Ekim 2012
Tiglon 3.792 38.533
Yargıç Dredd 28 Eylül 2012
UIP Türkiye 54.881 613.009
Warner Bros. Türkiye 798.414 7.925.707
Beni Asla Bırakma 29 Nisan 2011
Tiglon 41.155 376.717
İz Peşinde 25 Şubat 2011
UIP Türkiye 22.741 273.347
Warner Bros. Türkiye 798.432 7.557.967