Domhnall Gleeson

Domhnall Gleeson

Doğum Tarihi

12 Mayıs 1983

Yaş

39


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
08.10.2021 ₺1.037.814 47.373
20.12.2019 ₺9.353.317 378.548
23.02.2018 ₺2.055.222 165.986
13.12.2017 ₺10.133.812 608.551
29.09.2017 ₺1.129.008 80.138
08.09.2017 ₺2.783.474 205.009
29.04.2016 ₺138.696 9.864
22.01.2016 ₺8.861.466 633.864
17.12.2015 ₺17.170.964 1.149.329
20.02.2015 ₺400.351 32.173
04.10.2013 ₺848.687 67.705
28.12.2012 ₺1.617.723 127.315
05.10.2012 ₺38.533 3.792
28.09.2012 ₺613.009 54.881
13.07.2011 ₺7.925.707 798.414
29.04.2011 ₺376.717 41.155
25.02.2011 ₺273.347 22.741
17.11.2010 ₺7.557.967 798.432