Domhnall Gleeson

Domhnall Gleeson

Doğum Tarihi

12 Mayıs 1983

Yaş

37


Gelecek Filmler

Peter Rabbit: Kaçak Tavşan Animasyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

11 Haziran 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.12.2019 9.353.317 TL 378.548
23.02.2018 2.055.222 TL 165.986
13.12.2017 10.133.812 TL 608.551
29.09.2017 1.129.008 TL 80.138
08.09.2017 2.783.474 TL 205.009
29.04.2016 138.696 TL 9.864
22.01.2016 8.861.466 TL 633.864
17.12.2015 17.170.964 TL 1.149.329
20.02.2015 400.351 TL 32.173
04.10.2013 848.687 TL 67.705
28.12.2012 1.617.723 TL 127.315
05.10.2012 38.533 TL 3.792
28.09.2012 613.009 TL 54.881
13.07.2011 7.925.707 TL 798.414
29.04.2011 376.717 TL 41.155
25.02.2011 273.347 TL 22.741
17.11.2010 7.557.967 TL 798.432