Lupita Nyong'o

Lupita Nyong'o

Doğum Bilgisi

1 Mart 1983

Yaş

37


Gelecek Filmler

355 Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

Chantier

Vizyon Tarihi

15 Ocak 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 378.548 9.353.317
Biz 22 Mart 2019
UIP Türkiye 83.957 1.475.973
Black Panther 16 Şubat 2018
UIP Türkiye 718.743 10.662.657
Star Wars: Son Jedi 13 Aralık 2017
UIP Türkiye 608.551 10.133.812
Queen of Katwe 13 Ocak 2017
UIP Türkiye 1.599 26.871
UIP Türkiye 1.149.329 17.170.964
Non-Stop 21 Mart 2014
M3 Film 122.071 1.437.742
12 Yıllık Esaret 24 Ocak 2014
Tiglon 73.087 983.170