Melissa McCarthy, Tiffany Haddish ve Elisabeth Moss'un başrolleri paylaştığı The Kitchen'dan ilk fragman!

2.553 Gösterim
31 Mayıs 2019 10:27
Melissa McCarthy, Tiffany Haddish ve Elisabeth Moss'un başrolleri paylaştığı The Kitchen'dan ilk fragman!

2015 yapımlı Straight Outta Compton ile Oscar adaylığına layık görülen Andrea Berloff'un yönetmen koltuğunda oturduğu The Kitchen, klasik bir çizgi romandan uyarlanan hikâyeyi 1970'lerin New York'uyla beyaz perdeye taşıyor.


Ollie Masters'ın kaleme aldığı, Ming Doyle'ın ise çizimlerini yaptığı; ilk kez 2015 yılında yayımlanan aynı adlı 8 sayılık bir çizgi roman serisinden uyarlanan The Kitchen; 1970'lerin sonunda, New York'ta İtalyan mafyasının kirli işlerini yapan İrlanda çetelerinden en itibarlısının liderlerinin hapise girmesi ve akabinde onların işlerini devralan eşleri Claire, Ruby ve Kathy'nin hikâyesini anlatıyor. Melissa McCarthy, Tiffany Haddish ve Elisabeth Moss'un bu üç ana karaktere hayat verdiği filmin kadrosunda Domhnall Gleeson, Common, Margo Martindale ve James Badge Dale gibi isimler yer alıyor.

Andrea Berloff'un yönetmenliğin yanı sıra senaryosunu da üstlendiği DC Comics imzalı çizgi roman uyarlaması The Kitchen, 27 Eylül 2019 tarihinde ülkemizde vizyona girecek. Filmden yayınlanan ilk fragmanın Türkçe altyazılı versiyonuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.