Elisabeth Moss

Elisabeth Moss

Doğum Tarihi

24 Temmuz 1982

Yaş

40


Gelecek Filmler

Next Goal Wins Dram, Komedi, Spor

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

21 Nisan 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
03.12.2021 ₺655.525 22.480
28.02.2020 ₺1.902.615 98.362
05.04.2019 ₺94.774 6.393
22.03.2019 ₺1.475.973 83.957
03.11.2017 ₺258.668 22.352
06.11.2015 ₺63.402 3.968
17.04.2015 ₺14.593 1.390
22.03.2013 ₺59.765 6.063
22.06.2012 ₺40.288 3.577
22.04.2011 ₺232.723 30.973
06.08.2010 ₺108.069 10.120
22.01.2010 ₺477.628 43.096
02.06.2000 ₺38.318 19.348
07.04.2000 ₺83.636 41.247
05.06.1998 ₺25.201 29.435