Elisabeth Moss

Elisabeth Moss

Doğum Tarihi

24 Temmuz 1982

Yaş

39


Gelecek Filmler

The French Dispatch Dram, Komedi, Romantik

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

3 Aralık 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
28.02.2020 1.902.615 TL 98.362
05.04.2019 94.774 TL 6.393
22.03.2019 1.475.973 TL 83.957
03.11.2017 258.668 TL 22.352
06.11.2015 63.402 TL 3.968
17.04.2015 14.593 TL 1.390
22.03.2013 59.765 TL 6.063
22.06.2012 40.288 TL 3.577
22.04.2011 232.723 TL 30.973
06.08.2010 108.069 TL 10.120
22.01.2010 477.628 TL 43.096
02.06.2000 38.318 TL 19.348
07.04.2000 83.636 TL 41.247
05.06.1998 25.201 TL 29.435