James Badge Dale

James Badge Dale

Doğum Bilgisi

1 Mayıs 1978

Yaş

42


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Korkusuzlar 8 Aralık 2017
TME Films 5.179 78.183
Warner Bros. Türkiye 55.944 896.826
Maskeli Süvari 5 Temmuz 2013
UIP Türkiye 307.069 3.051.915
Dünya Savaşı Z 21 Haziran 2013
UIP Türkiye 757.886 8.379.741
Iron Man 3 3 Mayıs 2013
UIP Türkiye 716.817 8.208.682
Uçuş 7 Aralık 2012
UIP Türkiye 116.640 1.330.846
Gri Kurt 23 Mart 2012
Chantier 61.960 639.992
Utanç 3 Şubat 2012
M3 Film 19.833 233.959
Suikast (2011) 19 Ağustos 2011
Tiglon 15.655 143.900
Köstebek (2006) 24 Kasım 2006
Warner Bros. Türkiye 303.652 2.556.945