Common

Common


Gelecek Filmler

Ava Aksiyon, Dram, Suç

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

11 Eylül 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Muhbir 25 Ekim 2019
Chantier 3.864 90.807
Katil Avcısı 29 Mart 2019
Pinema 18.431 325.648
Sadakat Yolunda 25 Ağustos 2017
CGV Mars D. 9.123 121.080
John Wick 2 10 Şubat 2017
Chantier 728.965 9.189.312
Warner Bros. 956.706 12.002.722
Gece Takibi 22 Mayıs 2015
Warner Bros. 19.598 241.381
M3 Film 11.698 149.289
Çılgın Bir Gece 21 Mayıs 2010
Tiglon 78.342 725.621
Terminatör: Kurtuluş 5 Haziran 2009
Warner Bros. 276.007 2.358.248
Wanted 27 Haziran 2008
UIP 300.082 2.423.364
Sokağın Kralları 11 Nisan 2008
Özen Film 84.806 694.657