Matthew Vaughn yönetmenliğindeki Kingsman 2019'da üçlemeye dönüşüyor

2.731 Gösterim
25 Eylül 2018 15:33
Matthew Vaughn yönetmenliğindeki Kingsman 2019'da üçlemeye dönüşüyor

Matthew Vaughn'un 2014 yılında Kingsman: The Secret Service ile başlattığı seri 2019 yılında gelecek olan filmle üçlemeye dönüşüyor.


Matthew Vaughn'un yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Jane Goldman'la beraber kaleme aldığı; kadrosu Taron Egerton, Colin Firth, Michael Caine ve Samuel L. Jackson gibi isimlerden oluşan Kingsman serisi 2014 yılındaki Kingsman: The Secret Service filmiyle başlamış ve dünya genelinde hatrı sayılır bir hasılat elde etmesinin yanı sıra izleyicilerden yüksek not almayı da başarmıştı. Gary Eggsy Unwin adlı sokak serserisinin Harry Hart mentorluğunda gizli servis ajanına dönüşmesiyle başlayan hikâye, 2017 yapımlı Kingsman: The Golden Circle ile kadrosuna Julianne Moore, Halle Berry, Pedro Pascal ve Channing Tatum gibi isimleri ekleyerek devam etmişti.

Matthew Vaughn'un en başından beri birden fazla film olarak planladığı Kingsman projesi 2019 yılında üçlemeye dönüşüyor. Vaughn'un yeniden senarist ve yönetmenliğini üstlenceği üçüncü filmde Harry Hart ve Eggsy ilişkisinin bir nihayete erecek olmasının yanı sıra sonraki dönemler için, Kingsman organizasyonunun 90'lı yıllardaki maceralarına odaklanacak olan Kingsman: The Great Game adlı bir spin-off projesi söz konusu. Colin Firth ve Taron Egerton'ın rollerine geri döneceği Kingsman 3'ün vizyon tarihi 8 Kasım 2019 olarak kararlaştırıldı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.