Matrix 4'ün kadrosu genişliyor: Neil Patrick Harris, filmde yer alacak yeni isim oldu

3.086 Gösterim
16 Ekim 2019 15:20
Matrix 4'ün kadrosu genişliyor: Neil Patrick Harris, filmde yer alacak yeni isim oldu

Uzun yıllar sonra seriye gelecek devam filmi Matrix 4'ün kadrosu genişlemeye devam ediyor. How I Met Your Mother dizisinin yıldızlarından Neil Patrick Harris filme dahil olan bir diğer isim oldu.


Ağustos ayında, kült Matrix serisinin yeni halkası Matrix 4'ün hazırlıklarına başlandığı, Lana Wachowski'nin yöneteceği filmde Keanu Reeves ile Carrie Anne-Moss'u Neo ve Trinity karakterlerinde yeniden izleyeceğimiz açıklanmıştı. Geçen hafta ise, The Greatest ShowmanAquamanUs gibi filmlerde yer alan Yahya Abdul-Mateen II'nin filmde yer alacağı paylaşılmıştı. Variety'nin özel haberine göre filme dahil olan yeni isimse, daha çok televizyon yapımlarından tanıdığımız Neil Patrick Harris oldu.

 

Neil Patrick Harris'in canlandıracağı karakterin detayları verilmezken, Deadline'ın özel haberine göre serinin önceki filmlerinde Niobe karakterine hayat veren Jada Pinkett Smith ile Matrix 4'te yer alması için görüşmeler sürüyor. Morpheus'un gençliğinin de yer alabileceği konuşulan filmin çekimlerine 2020'nin ilk çeyreğinde başlanması planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.