Yahya Abdul-Mateen II, Matrix 4'ün ana karakterlerinden birine hayat verecek

2.869 Gösterim
10 Ekim 2019 15:57
Yahya Abdul-Mateen II, Matrix 4'ün ana karakterlerinden birine hayat verecek

Oyuncu Yahya Abdul-Mateen II, Lana Wachowski'nin yönetmen koltuğunda oturacağı Matrix serisinin dördüncü filminin ana karakterlerinden birine hayat verecek.


Variety'nin özel haberine göre, The Greatest Showman, Aquaman, Us gibi filmlerde yer alan Yahya Abdul-Mateen II, Matrix 4'ün başrolünde yer alan isimlerden biri olacak. Geçen Ağustos ayında Matrix serisinin dördüncü filminin hazırlıklarına başlandığı, Lana Wachowski'nin yönetmen koltuğuna geri döndüğü ve Keanu Reeves ile Carrie Anne-Moss'un sırasıyla Neo ve Trinity rollerine yeniden hayat verecekleri açıklanmıştı.

 

Lana Wachowski'nin yanı sıra Aleksandar Hemon ve David Mitchell'ın da senaryosunda imzasının bulunacağı filmde Yahya Abdul-Mateen II'nin hangi karaktere hayat vereceği konusunda detaylar henüz açıklanmadı. Matrix 4'ün açıklanmasının akabinde filmde Morpheus'un gençliğinin de yer alabileceği konuşulmuş fakat bu konuda da resmi bir açıklama yapılmamıştı. Önümüzdeki günlerde oyuncu kadrosu belli olacak filmin çekimlerine 2020'nin ilk çeyreğinde başlanması bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.