Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith

Doğum Bilgisi

18 Eylül 1971

Yaş

49


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kod Adı: Angel 23 Ağustos 2019
CGV Mars D. 62.722 1.200.847
Eyvah Annem Dağıttı! 29 Temmuz 2016
Pinema 38.146 519.557
Magic Mike XXL 17 Temmuz 2015
Warner Bros. Türkiye 11.562 159.775
UIP Türkiye 482.540 4.936.620
Madagaskar 2 28 Kasım 2008
UIP Türkiye 410.894 3.474.438
Kadınlar 12 Eylül 2008
Chantier 66.520 680.303
Madagaskar 3 Haziran 2005
UIP Türkiye 237.219 1.521.307
Collateral 15 Ekim 2004
UIP Türkiye 242.950 1.720.733
Matrix Revolutions 7 Kasım 2003
Warner Bros. Türkiye 912.178 5.379.487
Matrix Reloaded 16 Mayıs 2003
Warner Bros. Türkiye 1.470.316 7.738.646
Ali (2002) 15 Mart 2002
Warner Bros. Türkiye 142.350 536.790
Çığlık 2 27 Mart 1998
Warner Bros. Türkiye 127.125 85.642
Çatlak Profesör 17 Ocak 1997
UIP Türkiye - -
Adi Dedektif 18 Ağustos 1995
UIP Türkiye - -