Liam Neeson'lı The Commuter'dan yeni fragman yayınlandı

3.018 Gösterim
13 Eylül 2017 11:50
Liam Neeson'lı The Commuter'dan yeni fragman yayınlandı

Yönetmenliğini Jaume Collet-Serra'nın yaptığı, başrolünde ise Liam Neeson'ın olduğu, aksiyon gerilim filmi The Commuter'dan fragman yayınlandı.


Liam Neeson ve yönetmen Jaume Collet-Serra daha önce Kimliksiz (Unknown), Nonstop ve Run All Night filmlerinde beraber çalışmışlardı. İkilinin tekrar beraber çalıştığı The Commuter'dan fragman yayınlandı. 

 

Kadrosunda Vera FarmigaLiam NeesonPatrick Wilson, Elizabeth McGovernSam NeillJonathan Banks gibi oyuncuları barındıran filmin resmi özeti ise şöyle:

 

Bu aksiyon dolu gerilim filminde Liam Neeson, Michael adında bir sigorta pazarlamacısını canlandırıyor. Rutin bir hayatı olan Michael işten eve gidip geldiği bir rutinle yaşamaktadır. Fakat gizemli bir yabancıyla iletişime geçer ve yol aldığı trendeki bir kişinin kimliğini ortaya çıkarmak zorunda kalır. Zamana karşı yarışan Michael, kendini ölümcül bir komplonun içinde bulur. Diğer yolcuların yaşaması ve kendinin hayatta kalması için her şey onun elindedir.

Filmin başrolü Liam Neeson, daha önce rol aldığı yapımlarla da kendinden söz ettirmişti. Özellikle kariyerinin son döneminde aksiyon/gerilim filmleriyle klasikleşen Liam Neeson, Batman Başlıyor (Batman Begins)Star Wars: Bölüm 1 - Gizli Tehlike (Star Wars: Episode I - The Phantom Menace), 96 Saat (Taken), Titanların Savaşı (Clash of the Titans), Gri Kurt (The Grey), gibi filmlerde de rol aldı. 

 

12 Ocak 2018'de Türkiye'de vizyona girecek olan The Commuter'ın yeni fragmanı aşağıda yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.