Vera Farmiga

Vera Farmiga

Doğum Tarihi

6 Ağustos 1973

Yaş

47


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

11 Haziran 2021

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

24 Eylül 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
28.06.2019 5.079.947 TL 292.248
31.05.2019 2.873.507 TL 166.383
15.03.2019 214.544 TL 11.879
12.01.2018 881.159 TL 54.187
10.06.2016 2.073.026 TL 178.115
17.10.2014 729.659 TL 52.905
30.08.2013 1.816.887 TL 172.069
10.02.2012 935.540 TL 86.521
06.05.2011 201.291 TL 19.555
08.04.2011 1.846.729 TL 185.265
15.01.2010 620.741 TL 54.728
04.09.2009 666.103 TL 77.523
09.02.2007 908.787 TL 97.021
24.11.2006 2.556.945 TL 303.652
17.12.2004 319.874 TL 40.706
25.05.2001 470.686 TL 169.020
22.12.2000 1.097.156 TL 487.898