Vera Farmiga

Vera Farmiga

Doğum Bilgisi

6 Ağustos 1973

Yaş

47


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

12 Mart 2021

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Haziran 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Annabelle 3 28 Haziran 2019
Warner Bros. Türkiye 292.248 5.079.947
Warner Bros. Türkiye 166.383 2.873.507
İstila Altında 15 Mart 2019
Chantier 11.879 214.544
Yolcu 12 Ocak 2018
Chantier 54.187 881.159
Korku Seansı 2 10 Haziran 2016
Warner Bros. Türkiye 178.115 2.073.026
Yargıç 17 Ekim 2014
Warner Bros. Türkiye 52.905 729.659
Korku Seansı 30 Ağustos 2013
Warner Bros. Türkiye 172.069 1.816.887
Düşmanı Korurken 10 Şubat 2012
UIP Türkiye 86.521 935.540
Suçlu Kim? 6 Mayıs 2011
Pinema 19.555 201.291
Yaşam Şifresi 8 Nisan 2011
Tiglon 185.265 1.846.729
Aklı Havada 15 Ocak 2010
UIP Türkiye 54.728 620.741
Evdeki Düşman 4 Eylül 2009
Warner Bros. Türkiye 77.523 666.103
Hırsız 9 Şubat 2007
UIP Türkiye 97.021 908.787
Köstebek (2006) 24 Kasım 2006
Warner Bros. Türkiye 303.652 2.556.945
Mançuryalı Aday 17 Aralık 2004
UIP Türkiye 40.706 319.874
15 Dakika 25 Mayıs 2001
Warner Bros. Türkiye 169.020 470.686
New York'ta Bir Sonbahar 22 Aralık 2000
Özen Film 487.898 1.097.156