Vera Farmiga

Vera Farmiga

Doğum Tarihi

6 Ağustos 1973

Yaş

49


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

29 Eylül 2023

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

20 Ekim 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.07.2021 ₺3.087.229 134.290
28.06.2019 ₺5.079.947 292.248
31.05.2019 ₺2.873.507 166.383
15.03.2019 ₺214.544 11.879
12.01.2018 ₺881.159 54.187
10.06.2016 ₺2.073.026 178.115
17.10.2014 ₺729.659 52.905
30.08.2013 ₺1.816.887 172.069
10.02.2012 ₺935.540 86.521
06.05.2011 ₺201.291 19.555
08.04.2011 ₺1.846.729 185.265
15.01.2010 ₺620.741 54.728
04.09.2009 ₺666.103 77.523
09.02.2007 ₺908.787 97.021
24.11.2006 ₺2.556.945 303.652
17.12.2004 ₺319.874 40.706
25.05.2001 ₺470.686 169.020
22.12.2000 ₺1.097.156 487.898
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.