Vera Farmiga

Vera Farmiga

Doğum Tarihi

6 Ağustos 1973

Yaş

47


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

12 Mart 2021

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Haziran 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
28.06.2019 5.079.947 292.248
31.05.2019 2.873.507 166.383
15.03.2019 214.544 11.879
12.01.2018 881.159 54.187
10.06.2016 2.073.026 178.115
17.10.2014 729.659 52.905
30.08.2013 1.816.887 172.069
10.02.2012 935.540 86.521
06.05.2011 201.291 19.555
08.04.2011 1.846.729 185.265
15.01.2010 620.741 54.728
04.09.2009 666.103 77.523
09.02.2007 908.787 97.021
24.11.2006 2.556.945 303.652
17.12.2004 319.874 40.706
25.05.2001 470.686 169.020
22.12.2000 1.097.156 487.898