Liam Neeson

Liam Neeson

Doğum Tarihi

7 Haziran 1952

Yaş

69


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.11.2021 ₺169.976 7.599
06.11.2020 ₺212.298 10.110
14.06.2019 ₺2.736.049 152.980
22.03.2019 ₺379.137 20.886
16.11.2018 ₺278.228 17.917
12.01.2018 ₺881.159 54.187
21.04.2017 ₺150.043 9.311
11.11.2016 ₺30.555 2.526
22.05.2015 ₺241.381 19.598
09.01.2015 ₺1.167.089 91.814
14.11.2014 ₺347.656 25.696
06.06.2014 ₺334.176 28.975
21.03.2014 ₺1.437.742 122.071
05.10.2012 ₺1.288.082 118.902
20.04.2012 ₺2.621.980 284.176
30.03.2012 ₺4.302.146 384.188
23.03.2012 ₺639.992 61.960
22.04.2011 ₺1.151.198 109.336
25.02.2011 ₺622.180 60.286
27.08.2010 ₺276.648 30.851
20.08.2010 ₺667.148 84.198
09.07.2010 ₺357.884 33.438
02.04.2010 ₺4.811.400 476.597
09.05.2008 ₺258.720 34.204
17.06.2005 ₺1.445.018 214.624
06.05.2005 ₺4.170.475 653.055
18.03.2005 ₺97.993 12.913
23.01.2004 ₺1.844.800 270.024
25.04.2003 - -
14.03.2003 ₺1.476.057 275.741
01.12.2000 ₺51.104 20.537
05.11.1999 ₺547.502 328.479
01.10.1999 ₺1.467.193 538.013
06.11.1998 ₺180.719 178.323
28.02.1997 - -
10.05.1996 - -
16.06.1995 - -
17.03.1995 - -
03.02.1995 - -
04.03.1994 - -
01.05.1992 - -
19.04.1991 - -

Diğer Filmleri