Liam Neeson

Liam Neeson

Doğum Bilgisi

7 Haziran 1952

Yaş

68


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. 152.980 2.736.049
Soğuk İntikam 22 Mart 2019
Özen Film 20.886 379.137
Dul Kadınlar 16 Kasım 2018
TME Films 17.917 278.228
Yolcu 12 Ocak 2018
Chantier 54.187 881.159
Silence 21 Nisan 2017
PinemArt 9.311 150.043
Canavarın Çağrısı 11 Kasım 2016
TME Films 2.526 30.555
Gece Takibi 22 Mayıs 2015
Warner Bros. 19.598 241.381
Takip 3 9 Ocak 2015
TME Films 91.814 1.167.089
Kanunun Ötesinde 14 Kasım 2014
CGV Mars D. 25.696 347.656
UIP 28.975 334.176
Non-Stop 21 Mart 2014
M3 Film 122.071 1.437.742
Takip: İstanbul 5 Ekim 2012
Tiglon 118.902 1.288.082
Battleship 20 Nisan 2012
UIP 284.176 2.621.980
Titanların Öfkesi 30 Mart 2012
Warner Bros. 384.188 4.302.146
Gri Kurt 23 Mart 2012
Chantier 61.960 639.992
Kimliksiz 22 Nisan 2011
Warner Bros. 109.336 1.151.198
Kaçış Planı (2011) 25 Şubat 2011
Tiglon 60.286 622.180
Diriliş (2010) 27 Ağustos 2010
Tiglon 30.851 276.648
A-Takımı 20 Ağustos 2010
Tiglon 84.198 667.148
Büyük Hata 9 Temmuz 2010
UIP 33.438 357.884
Titanların Savaşı 2 Nisan 2010
Warner Bros. 476.597 4.811.400
96 Saat 9 Mayıs 2008
UIP 34.204 258.720
Batman Başlıyor 17 Haziran 2005
Warner Bros. 214.624 1.445.018
Cennetin Krallığı 6 Mayıs 2005
Özen Film 653.055 4.170.475
Kinsey 18 Mart 2005
Umut Sanat 12.913 97.993
Aşk Her Yerde 23 Ocak 2004
UIP 270.024 1.844.800
Tehlikeli Saatler 25 Nisan 2003
New Films - -
New York Çeteleri 14 Mart 2003
Warner Bros. 275.741 1.476.057
Aşk Silahı 1 Aralık 2000
A&P Filmcilik 20.537 51.104
Perili Ev 5 Kasım 1999
UIP 328.479 547.502
Tiglon Özen Film 538.013 1.467.193
Sefiller 6 Kasım 1998
Warner Bros. 178.323 180.719
Özgürlüğün Bedeli 28 Şubat 1997
Warner Bros. - -
İlk Günah 10 Mayıs 1996
UIP - -
Rob Roy 16 Haziran 1995
UIP - -
Nell 17 Mart 1995
Standard Film - -
Kahire'nin Sırrı 3 Şubat 1995
Özen Film - -
Schindler'in Listesi 4 Mart 1994
UIP - -
Karanlığın Ötesi 1 Mayıs 1992
Özen Film - -
Karanlık Adam 19 Nisan 1991
UIP - -