Liam Neeson

Liam Neeson

Doğum Tarihi

7 Haziran 1952

Yaş

68


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.11.2020 212.298 TL 10.110
14.06.2019 2.736.049 TL 152.980
22.03.2019 379.137 TL 20.886
16.11.2018 278.228 TL 17.917
12.01.2018 881.159 TL 54.187
21.04.2017 150.043 TL 9.311
11.11.2016 30.555 TL 2.526
22.05.2015 241.381 TL 19.598
09.01.2015 1.167.089 TL 91.814
14.11.2014 347.656 TL 25.696
06.06.2014 334.176 TL 28.975
21.03.2014 1.437.742 TL 122.071
05.10.2012 1.288.082 TL 118.902
20.04.2012 2.621.980 TL 284.176
30.03.2012 4.302.146 TL 384.188
23.03.2012 639.992 TL 61.960
22.04.2011 1.151.198 TL 109.336
25.02.2011 622.180 TL 60.286
27.08.2010 276.648 TL 30.851
20.08.2010 667.148 TL 84.198
09.07.2010 357.884 TL 33.438
02.04.2010 4.811.400 TL 476.597
09.05.2008 258.720 TL 34.204
17.06.2005 1.445.018 TL 214.624
06.05.2005 4.170.475 TL 653.055
18.03.2005 97.993 TL 12.913
23.01.2004 1.844.800 TL 270.024
25.04.2003 - -
14.03.2003 1.476.057 TL 275.741
01.12.2000 51.104 TL 20.537
05.11.1999 547.502 TL 328.479
01.10.1999 1.467.193 TL 538.013
06.11.1998 180.719 TL 178.323
28.02.1997 - -
10.05.1996 - -
16.06.1995 - -
17.03.1995 - -
03.02.1995 - -
04.03.1994 - -
01.05.1992 - -
19.04.1991 - -

Diğer Filmleri