Jurassic Park'ta yer alan Laure Dern, Sam Neill ve Jeff Goldblum, Jurassic World 3'te rollerine geri dönüyor

3.386 Gösterim
25 Eylül 2019 13:24
Jurassic Park'ta yer alan Laure Dern, Sam Neill ve Jeff Goldblum, Jurassic World 3'te rollerine geri dönüyor

1993 yapımı Jurassic Park'ta yer alan Laura Dern, Sam Neill ve Jeff Goldblum, 2021 yılında gösterime girecek olan Jurassic World 3'te rollerine geri dönecek.


Jurassic Park serisini yan hikâye olarak Jurassic World serisiyle yeniden canlandıran Colin Trevorrow, Steven Spielberg'in yönettiği Jurassic Park'ta yer alan Laura Dern, Sam Neill ve Jeff Goldblum'un yeni serinin üçüncü filminde rollerine geri döneceğini açıkladı.

 

1993 yılında gösterime giren ve dünya genelinde $1,03 milyar elde Jurassic Park'ta, Sam Neill Dr. Alan Grant'e, Laura Dern ise Dr. Ellie Sattler'a hayat vermişti. Ian Malcolm karakterini canlandıran Jeff Goldblum, Jurassic World: Fallen Kingdom'da kısa bir cameo ile rolüne geri dönmüştü. Üç oyuncu da Jurassic World 3'te, serinin başrolleri Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'a eşlik edecek.

 

Colin Trevorrow, 11 Haziran 2021 tarihinde gösterime girecek olan Jurassic World 3 öncesi, geçtiğimiz günlerde Jurassic World: Fallen Kingdom'ın bir sene sonrasında geçen sekiz dakikalık bir kısa film yayınlamıştı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.