Jim Jarmusch'un, başrollerinde Bill Murray ve Adam Driver'ın yer aldığı yeni filmi The Dead Don't Die'dan ilk fragman!

2.875 Gösterim
2 Nisan 2019 06:57
Jim Jarmusch'un, başrollerinde Bill Murray ve Adam Driver'ın yer aldığı yeni filmi The Dead Don't Die'dan ilk fragman!

Usta sinemacı Jim Jarmusch'un geniş bir oyuncu kadrosuna sahip yeni filmi The Dead Don't Die'dan ilk fragman yayınlandı.


2013 yapımlı Only Lovers Left Alive ile sinemada vampir alt türüne kendine has bir bakış atan usta yönetmen Jim Jarmusch, yeni filmiyle bu kez zombilerin diyarına giriş yapıyor. Jarmusch'un, punk efsanesi The Stooges'ı odağına alan belgeseli Gimme Danger ve gösterime girdiği yılın en iyileri arasında gösterilen Paterson'ından üç yıl sonra çektiği ve bir kasabada peydah olan zombilere karşı hayatta kalmaya çalışan karakterlerin hikâyesini anlatan The Dead Don't Die'dan ilk fragman yayınlandı.

Yayınlanan fragmanda kurgusundan her bir karesine kadar Jarmusch'un başka yerde rastlanamayacak mizahının hissedildiği filmin oyuncu kadrosunda ise büyük isimler bulunuyor. Jarmusch'un daha önce birlikte çalıştığı Bill Murray, Tilda Swinton, Tom Waits, Adam Driver, Steve Buscemi, Rosie Perez, Iggy Pop'un yanı sıra Selena GomezChloë SevignyCaleb Landry Jones, Austin Butler, Danny Glover gibi isimler de filmin geniş oyuncu kadrosunda yer alıyor. Prömiyerinin Cannes Film Festivali'nde gerçekleşmesi kuvvetle muhtemel olan The Dead Don't Die, 14 Haziran 2019 tarihinde ABD'de gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.