Steve Buscemi

Steve Buscemi


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Gizem Treni 10 Ağustos 2018
Filmartı 2.503 26.906
Stalin'in Ölümü 16 Mart 2018
Başka Sinema 12.472 120.164
Bir Film 21.675 281.998
Cesur Zebra 18 Temmuz 2014
Medyavizyon 103.853 1.065.999
Büyükler 2 23 Ağustos 2013
Warner Bros. Türkiye 76.100 912.225
UIP Türkiye 361.053 3.647.164
Yolda 22 Mart 2013
M3 Film 6.063 59.765
Otel Transilvanya 23 Kasım 2012
Warner Bros. Türkiye 189.640 2.302.340
Son Kahraman 3 Eylül 2010
Tiglon 3.669 33.312
Büyükler 13 Ağustos 2010
Warner Bros. Türkiye 80.151 797.420
G-Force 18 Eylül 2009
UIP Türkiye 107.284 1.043.553
Igor 8 Mayıs 2009
Tiglon 1.191 12.212
Görüşme 28 Eylül 2007
Bir Film 9.143 92.397
Damadı Öpebilirsin 7 Eylül 2007
UIP Türkiye 125.306 1.047.320
Paris, I Love You 30 Mart 2007
Umut Sanat 27.359 252.201
Canavar Ev 4 Ağustos 2006
Warner Bros. Türkiye 49.151 357.709
Aşk ve Sigara 30 Haziran 2006
35 Milim 16.900 121.595
Mars Entertainment 25.488 193.838
Ada 2 Eylül 2005
Warner Bros. Türkiye 247.030 1.715.905
Kahraman İnekler 8 Ekim 2004
UIP Türkiye 138.980 891.392
Çılgın Çocuklar 2 27 Aralık 2002
UIP Türkiye 17.015 79.337
Kazara Zengin 8 Kasım 2002
Warner Bros. Türkiye 148.673 723.905
Sevimli Canavarlar 19 Nisan 2002
UIP Türkiye 27.239 335.378
Yakın Tehdit (2002) 15 Mart 2002
Özen Film 78.223 296.389
28 Gün 21 Temmuz 2000
Warner Bros. Türkiye 155.303 328.859
Süper Baba 15 Ekim 1999
Warner Bros. Türkiye 170.794 284.417
Büyük Lebowski 30 Ekim 1998
Pinema 70.204 65.417
Armageddon 28 Ağustos 1998
UIP Türkiye 647.387 622.729
Con Air 5 Eylül 1997
UIP Türkiye - -
Bizim Kafe 14 Şubat 1997
Özen Film - -
Los Angeles'tan Kaçış 13 Aralık 1996
UIP Türkiye - -
Karışık İlişkiler 29 Kasım 1996
Film Pop - -
Kansas City 25 Ekim 1996
Avşar Film - -
Fargo 11 Ekim 1996
Umut Sanat - -
Manik Depresif 26 Nisan 1996
Özen Film 5.818 1.598
Desperado 23 Şubat 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Yükselen Güneş 3 Aralık 1993
Özen Film - -
Rezarvuar Köpekleri 21 Mayıs 1993
Özen Film 17.445 2.691
Barton Fink 26 Şubat 1993
Avşar Film - -
Korku Günleri 21 Şubat 1992
İrfan Film - -
Billy Bathgate 31 Ocak 1992
Warner Bros. Türkiye - -