Caleb Landry Jones

Caleb Landry Jones

Doğum Bilgisi

7 Aralık 1989

Yaş

30


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
The Florida Project 23 Şubat 2018
Filmartı 5.071 54.229
TME Films 42.290 639.072
UIP Türkiye 205.009 2.783.474
Kapan [2017] 21 Nisan 2017
UIP Türkiye 42.685 563.842
Bir Vampir Hikayesi 29 Kasım 2013
M3 Film 1.977 23.260
Son Vurgun 16 Mart 2012
UIP Türkiye 38.310 391.588
X-Men: Birinci Sınıf 3 Haziran 2011
Tiglon 212.998 2.047.448
Son Ayin 29 Ekim 2010
Pinema 30.325 320.593