Jennifer Lawrence'lı Kızıl Serçe'den Türkçe altyazılı fragman yayınlandı

5.827 Gösterim
15 Eylül 2017 12:00
Jennifer Lawrence'lı Kızıl Serçe'den Türkçe altyazılı fragman yayınlandı

Jennifer Lawrence'ın başrolünde olduğu Amerikalı yazar Jason Matthews'in romanından uyarlanan Kızıl Serçe (Red Sparrow)'den Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.


Açlık Oyunları serisinin üç filminde beraber çalışan filmin yönetmeni Francis Lawrence ile anne! (mother!) filmiyle bu yıl yeniden büyük sükse yapan Jennifer Lawrence, 2018'de vizyona girecek olan Kızıl Serçe (Red Sparrow) ile tekrar çalışma fırsatı buldular.

 

Dominika Egorova (Jennifer Lawrence), Rus güvenlik servisinde eğitimli bir baştan çıkarıcı olan "sparrow" olma isteği üzerine eğitilir. Dominika vücudunu bir silah olarak kullanmayı öğrenir ancak kişiliksizleştirme eğitimi süreci boyunca benlik hissini korumak için mücadele eder. Haksız bir sistemde kendi gücünü bulması, programın en güçlü varlıklarından biri olarak yükselmesine sebep olur. İlk hedefi ajansın Rus istihbarat alanına en hassas nüfuzunu sağlayan CIA yetkilisi Nate Nash’dir (Joel Edgerton). İki genç görevli kariyerlerini, bağlılıklarını ve her iki ülkenin güvenliğini tehdit eden bir aldatmacaya düşerler.

CIA eski yetkilisi Jason Matthews'ın kitabından yola çıkılarak üretilen filmin senaristi ise Justin HaytheMary-Louise Parker, Matthias SchoenaertsJeremy IronsCiaran HindsCharlotte RamplingJoely Richardson kadroyu oluşturan diğer oyuncular arasında.

 

ABD yapımı gerilim türündeki Kızıl Serçe 2 Mart 2018'de Türkiye'de vizyona girecek. Filmin Türkçe altyazılı fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.