Joel Edgerton

Joel Edgerton

Doğum Bilgisi

23 Haziran 1974

Yaş

46


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Gece Gelen 14 Eylül 2018
Chantier 10.961 144.203
Gringo 9 Mart 2018
Pinema 5.291 85.203
Kızıl Serçe 2 Mart 2018
TME Films 195.023 2.876.240
Midnight Special 1 Temmuz 2016
Chantier 8.265 112.845
Life 4 Aralık 2015
PinemArt 4.306 66.491
Kara Düzen 16 Ekim 2015
Warner Bros. Türkiye 46.199 682.212
Geçmişten Gelen 14 Ağustos 2015
Bir Film 21.047 282.470
Kral Arthur 29 Ekim 2004
UIP Türkiye 360.308 2.353.062