Ciaran Hinds

Ciaran Hinds

Doğum Tarihi

9 Şubat 1953

Yaş

68


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
19.10.2018 ₺1.837.006 119.356
02.03.2018 ₺2.876.240 195.023
21.04.2017 ₺150.043 9.311
21.08.2015 ₺2.199.362 198.677
09.03.2012 ₺1.712.919 151.607
09.03.2012 ₺1.016.744 105.867
10.02.2012 ₺330.583 28.855
13.07.2011 ₺7.925.707 798.414
11.02.2011 ₺1.439.120 144.531
20.03.2009 ₺471.227 57.641
15.02.2008 ₺221.672 24.994
27.01.2006 ₺1.846.426 229.233
21.05.2004 ₺51.518 8.066
29.08.2003 ₺1.061.211 195.906
08.11.2002 ₺1.275.642 278.678