Ciaran Hinds

Ciaran Hinds


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ay'da İlk İnsan 19 Ekim 2018
UIP 119.356 1.837.006
Kızıl Serçe 2 Mart 2018
TME Films 195.023 2.876.240
Silence 21 Nisan 2017
PinemArt 9.311 150.043
Hitman: Ajan 47 21 Ağustos 2015
TME Films 198.677 2.199.362
UIP 151.607 1.712.919
Siyahlı Kadın 9 Mart 2012
Pinema 105.867 1.016.744
Köstebek (2012) 10 Şubat 2012
Chantier 28.855 330.583
Warner Bros. 798.414 7.925.707
Ayin (2011) 11 Şubat 2011
Warner Bros. 144.531 1.439.120
Sihirli Dağ 20 Mart 2009
UIP 57.641 471.227
Kan Dökülecek 15 Şubat 2008
UIP 24.994 221.672
Münih 27 Ocak 2006
UIP 229.233 1.846.426
Takvim Kızları 21 Mayıs 2004
UIP 8.066 51.518
Warner Bros. 195.906 1.061.211
Azap Yolu 8 Kasım 2002
Özen Film 278.678 1.275.642