Ciaran Hinds

Ciaran Hinds


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
19.10.2018 1.837.006 TL 119.356
02.03.2018 2.876.240 TL 195.023
21.04.2017 150.043 TL 9.311
21.08.2015 2.199.362 TL 198.677
09.03.2012 1.712.919 TL 151.607
09.03.2012 1.016.744 TL 105.867
10.02.2012 330.583 TL 28.855
13.07.2011 7.925.707 TL 798.414
11.02.2011 1.439.120 TL 144.531
20.03.2009 471.227 TL 57.641
15.02.2008 221.672 TL 24.994
27.01.2006 1.846.426 TL 229.233
21.05.2004 51.518 TL 8.066
29.08.2003 1.061.211 TL 195.906
08.11.2002 1.275.642 TL 278.678