Jeremy Irons

Jeremy Irons


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.03.2018 2.876.240 TL 195.023
19.05.2017 85.173 TL 6.222
23.12.2016 7.776.426 TL 594.343
27.05.2016 39.424 TL 2.315
06.05.2016 321.593 TL 20.306
25.03.2016 19.433.719 TL 1.462.002
07.12.2012 325.059 TL 26.560
18.11.2011 188.532 TL 14.410
17.04.2009 492.831 TL 53.028
10.04.2009 43.781 TL 4.912
12.05.2006 216.248 TL 27.941
31.03.2006 548.579 TL 71.991
06.05.2005 4.170.475 TL 653.055
04.10.2002 130.992 TL 27.676
23.08.2002 585.594 TL 150.297
29.12.2000 115.309 TL 54.113
10.07.1998 122.780 TL 146.141
08.05.1998 246.515 TL 337.360
13.12.1996 - -
27.10.1995 - -
16.12.1994 - -
06.05.1994 - -
11.02.1994 - -
12.11.1993 5.077 TL 125.576
08.10.1993 - -
17.05.1991 - -