Jeremy Irons

Jeremy Irons


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
26.11.2021 ₺2.495.502 78.165
02.03.2018 ₺2.876.240 195.023
19.05.2017 ₺85.173 6.222
23.12.2016 ₺7.776.426 594.343
27.05.2016 ₺39.424 2.315
06.05.2016 ₺321.593 20.306
25.03.2016 ₺19.433.719 1.462.002
07.12.2012 ₺325.059 26.560
18.11.2011 ₺188.532 14.410
17.04.2009 ₺492.831 53.028
10.04.2009 ₺43.781 4.912
12.05.2006 ₺216.248 27.941
31.03.2006 ₺548.579 71.991
06.05.2005 ₺4.170.475 653.055
04.10.2002 ₺130.992 27.676
23.08.2002 ₺585.594 150.297
29.12.2000 ₺115.309 54.113
10.07.1998 ₺122.780 146.141
08.05.1998 ₺246.515 337.360
13.12.1996 - -
27.10.1995 - -
16.12.1994 - -
06.05.1994 - -
11.02.1994 - -
12.11.1993 ₺5.077 125.576
08.10.1993 - -
17.05.1991 - -