Jeremy Irons

Jeremy Irons


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kızıl Serçe 2 Mart 2018
TME Films 195.023 2.876.240
Aşkın Çekimi 19 Mayıs 2017
Bir Film 6.222 85.173
Assassin's Creed 23 Aralık 2016
TME Films 594.343 7.776.426
Rüzgarın Oğlu 27 Mayıs 2016
PinemArt 2.315 39.424
Sonsuzluk Teorisi 6 Mayıs 2016
PinemArt 20.306 321.593
Warner Bros. 1.462.002 19.433.719
Çalıntı Hayat 7 Aralık 2012
Pinema 26.560 325.059
Oyunun Sonu 18 Kasım 2011
UIP 14.410 188.532
Pembe Panter 2 17 Nisan 2009
Warner Bros. 53.028 492.831
Kanun Benim 10 Nisan 2009
Tiglon 4.912 43.781
Venedik Taciri 12 Mayıs 2006
Warner Bros. 27.941 216.248
Casanova 31 Mart 2006
UIP 71.991 548.579
Cennetin Krallığı 6 Mayıs 2005
Özen Film 653.055 4.170.475
Zaman Tüneli 23 Ağustos 2002
Warner Bros. 150.297 585.594
Zindan ve Ejderha 29 Aralık 2000
Özen Film 54.113 115.309
Lolita 10 Temmuz 1998
Özen Film 146.141 122.780
Demir Maskeli Adam 8 Mayıs 1998
UIP 337.360 246.515
Çalınmış Güzellik 13 Aralık 1996
Umut Sanat - -
Zor Ölüm 3 27 Ekim 1995
Özen Film - -
Ruhların Evi 16 Aralık 1994
Avşar Film - -
M. Butterfly 6 Mayıs 1994
Warner Bros. - -
Su Şehri 11 Şubat 1994
Film Pop - -
Ölesiye 12 Kasım 1993
Özen Film 125.576 5.077
Kafka 8 Ekim 1993
Standard Film - -
Talihin Dönüşü 17 Mayıs 1991
Standard Film - -