Jake Gyllenhaal'un başrolünde yer aldığı The Guilty'den fragman yayınlandı

7.521 Gösterim
8 Eylül 2021 11:42
Jake Gyllenhaal'un başrolünde yer aldığı The Guilty'den fragman yayınlandı

2018 yılında gösterime giren Danimarka yapımı Suçlu (Den skyldige)'dan uyarlanan, başrolünde Jake Gyllenhaal'un yer aldığı The Guilty'den fragman yayınlandı. True Detective'e imza atan Nic Pizzolatto'nun senaryosunu kaleme aldığı film, 1 Ekim'de Netflix'te yayınlanacak.


Avrupa sinemasının 2018 yılında dikkat çeken yapımlarından Suçlu (Den skyldige), Hollywood uyarlamasıyla Netflix'te izleyiciyle buluşacak. Southpaw filminde birlikte çalışan yönetmen Antoine Fuqua ile ünlü oyuncu Jake Gyllenhaal'u yeniden bir araya getiren filmin senaryosuna ise, True Detective dizisiyle adından söz ettiren Nic Pizzolatto imza attı.

 

Gyllenhaal'a Paul Dano, Ethan Hawke, Riley Keough, Peter Sarsgaard, Bill Burr gibi isimlerin eşlik ettiği, ağırlıklı olarak tek bir mekânda geçen The Guilty'nin konusu ise şöyle:

 

Bir 911 çağrı merkezinde sabah saatlerinde geçen hikâyede, çağrı operatörü Joe Bayler çağrı merkezini arayan ve hayatı tehlikede olan bir kişiyi kurtarmaya çalışır. Ancak çok geçmeden hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını keşfeder ve tek çıkış yolu gerçekle yüzleşmektir.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.