Antoine Fuqua

Antoine Fuqua

Doğum Bilgisi

19 Ocak 1966

Yaş

54


Gelecek Filmler

Infinite Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

28 Mayıs 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Adalet 2 22 Ağustos 2018
Warner Bros. Türkiye 196.047 2.823.633
Muhteşem Yedili 23 Eylül 2016
Warner Bros. Türkiye 111.735 1.453.477
Son Şans 7 Ağustos 2015
CGV Mars D. 64.009 790.113
Adalet 26 Eylül 2014
Warner Bros. Türkiye 105.538 1.319.357
Kral Arthur 29 Ekim 2004
UIP Türkiye 360.308 2.353.062
Güneşin Gözyaşları 14 Kasım 2003
Warner Bros. Türkiye 155.871 898.580
İlk Gün 14 Aralık 2001
Warner Bros. Türkiye 149.883 547.297