Peter Sarsgaard

Peter Sarsgaard


Gelecek Filmler

The Batman Aksiyon, Dram, IMAX, Suç

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Mart 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.07.2018 914.698 TL 60.262
20.01.2017 487.905 TL 29.957
23.09.2016 1.453.477 TL 111.735
16.10.2015 682.212 TL 46.199
02.10.2015 165.403 TL 10.026
04.07.2014 25.796 TL 2.017
27.09.2013 1.004.123 TL 64.907
26.08.2011 816.932 TL 71.544
09.07.2010 2.274.639 TL 250.480
19.02.2010 302.056 TL 33.191
04.09.2009 666.103 TL 77.523
04.01.2008 329.645 TL 37.626
10.02.2006 181.942 TL 24.046
11.11.2005 2.581.175 TL 337.492
26.08.2005 1.279.712 TL 191.020
18.03.2005 97.993 TL 12.913
21.04.2000 154.755 TL 76.445
08.05.1998 246.515 TL 337.360