Paul Dano

Paul Dano

Doğum Bilgisi

19 Haziran 1984

Yaş

36


Gelecek Filmler

The Batman Aksiyon, Dram, IMAX, Suç

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

1 Ekim 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yangın Yeri 4 Ocak 2019
Bir Film 12.252 197.321
Swiss Army Man 10 Şubat 2017
UIP Türkiye 1.090 14.887
Gençlik 22 Ocak 2016
M3 Film 13.611 160.434
Aşk ve Merhamet 28 Ağustos 2015
TME Films 3.430 46.825
12 Yıllık Esaret 24 Ocak 2014
Tiglon 73.087 983.170
Hayalimdeki Aşk 2 Kasım 2012
Tiglon 15.493 154.397
Tetikçiler 12 Ekim 2012
UIP Türkiye 83.172 995.978
Kovboylar ve Uzaylılar 16 Eylül 2011
UIP Türkiye 93.571 867.262
İyi Yürek 1 Ekim 2010
Tiglon 2.995 20.828
Gece ve Gündüz 9 Temmuz 2010
Tiglon 250.480 2.274.639
Özgür Woodstock 16 Ekim 2009
Pinema 939 11.637
Kan Dökülecek 15 Şubat 2008
UIP Türkiye 24.994 221.672
Özen Film 20.194 166.600
Komşu Kızı 27 Ağustos 2004
Özen Film 65.256 394.092
Hayatın Benim 30 Temmuz 2004
Warner Bros. Türkiye 112.111 731.649
A&P Filmcilik - -