Hızlı ve Öfkeli serisi, Justin Lin'in yöneteceği 11. film ile sona erecek

24.987 Gösterim
21 Ekim 2020 12:35
Hızlı ve Öfkeli serisi, Justin Lin'in yöneteceği 11. film ile sona erecek

Hızlı ve Öfkeli serisinin Dominic Torretto ve ailesi etrafında gelişen ana hikâyesi, Justin Lin'in yöneteceği 11. filmle birlikte sona erecek.


Variety'nin özel haberine göre, serinin tüm zamanların en çok gişe elde eden serilerinden birine dönüşmesinde payı olan Justin Lin'in yöneteceği 10. ve 11. filmlerle birlikte Dominic Toretto ve ailesinin odağında olduğu hikâye sona erecek.

 

Seriyi bugünlere getiren ana hikâyenin bitecek olması Hızlı ve Öfkeli (Fast & Furious) evreninin sona ereceği anlamına gelmiyor. Gelecek sene 20. yılını kutlayacak olan ve bir araba yarışı filminden mega bütçelere sahip aksiyon filmleri evrenine dönüşen seri, tıpkı geçen yıl gösterime giren Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) gibi spin-off yapımlarla devam edecek.

 

Hobbs & Shaw da dahil edildiğinde şu güne kadar toplam 9 filmle dünya genelinde $5,9 milyar hasılata erişen Hızlı ve Öfkeli evreni, ilk olarak Hızlı ve Öfkeli 9 (F9) ile seyirci karşısına çıkacak. Pandemi sebebiyle vizyon tarihi ertelenen yapımlardan biri olan filmin, 28 Mayıs 2021 tarihinde seyirciyle buluşması planlanıyor. Filmde, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster gibi serinin gedikli oyuncularının yanı sıra sekizinci filmde seriye dahil olan Charlize Theron ve Helen Mirren ile bu filmle birlikte Dom Toretto'nun farklı bir yol seçmiş kardeşini canlandıran John Cena gibi oyuncular yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.