Guillermo del Toro'nun yeni filmi Nightmare Alley'den ilk görseller yayınlandı

1.928 Gösterim
15 Eylül 2021 14:30
Guillermo del Toro'nun yeni filmi Nightmare Alley'den ilk görseller yayınlandı

Guillermo del Toro'nun, oyuncu kadrosunda Bradley Cooper, Cate Blanchett, Rooney Mara, Ron Perlman, Willem Dafoe, Toni Collette gibi isimlerin yer aldığı yeni filmi Nightmare Alley'den ilk görseller yayınlandı.


2017 yapımı Suyun Sesi (The Shape of Water)'nden bu yana uzun metraj yönetmeyen Guillermo del Toro, yeni filmi Nightmare Alley ile seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yönetmenin, William Lindsay Gresham'ın aynı adlı romanından Kim Morgan ile birlikte uyarladığı senaryo, kitabın 1947 yılında uyarlanan filminden de esintiler taşıyor. Tyrone Power ile Joan Blondell'in başrollerinde olduğu 1947 yapımı film, hırslı bir dolandırıcının düzenbazlıklarına insanları manipüle ederek para kazanan bir psikiyatr ile birlikte devam etmesi sonucu gelişenleri anlatıyordu.

 

Bir sirkte manipülasyon yetenekleriyle öne çıkan ve kendisinden daha da tehlikeli bir psikiyatr ile güçlerini birleştiren Stan'e Bradley Cooper, psikiyatr Lilith Ritter'a ise Cate Blanchett hayat veriyor. İkiliye Rooney Mara, Willem Dafoe, Toni Collette, Richard Jenkins, Ron Perlman, Holt McCallany, Clifton Collins Jr., Tim Blake Nelson, Mary Steenburgen ve David Strathairn gibi birbirinden ünlü isimlerin eşlik ettiği Nightmare Alley'nin, ABD'de 17 Aralık'ta, Türkiye'de ise 4 Şubat 2022'de gösterimde olması planlanıyor.

Kaynak: Vanity Fair

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.