Glass Onion: A Knives Out Mystery'den fragman yayınlandı

2.108 Gösterim
8 Kasım 2022 11:31
Glass Onion: A Knives Out Mystery'den fragman yayınlandı

Rian Johnson imzalı Bıçaklar Çekildi (Knives Out)'nin devam filmi Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven (Glass Onion: A Knives Out Mystery)'den fragman yayınlandı. Daniel Craig'in dedektif Benoit Blanc rolüne geri döndüğü film, 23 Aralık'tan itibaren Netflix'te yayında olacak.


2019 yılında gösterime giren ve gerek eleştirmenlerden gerek seyirciden olumlu reaksiyon alan Bıçaklar Çekildi (Knives Out), gişede 40 milyon dolarlık prodüksiyon bütçesine kıyasla büyük bir gişeye ulaşmış ve dünya genelinde 311 milyon dolar hasılata erişmişti. Lokomotif içeriklerinin sayısını her daim arttırmayı planlayan Netflix, Daniel Craig'in dedektif Benoit Blanc rolüyle parladığı filmin başarısına kayıtsız kalamadı ve 2021 baharında Netflix'in Knives Out'un devam filmlerinin haklarını 450 milyon dolara satın aldığı açıklandı. Ayrıca ikinci filmin hazırlıklarına başlandığı ve yönetmen Rian Johnson ile başrol Daniel Craig'in devam filmi için de döneceği belirtilmişti. Geçtiğimiz bir buçuk yıllık süreçte çekimleri ve prodüksiyon sonrası aşamaları tamamlanan Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven (Glass Onion: A Knives Out Mystery), eylül ayında Toronto Film Festivali'nde prömiyerini gerçekleştirdi. Netflix'in ABD'de AMC, Regal, Cinemark gibi sinema zincirlerinde gösterime sokacağı ilk film olan yapım, ABD'deki vizyon macerasından sonra 23 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak.

 

Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson ve Dave Bautista gibi isimlerin yer aldığı film, bir milyarderin Yunanistan'daki özel adasında arkadaşlarını ağırladığı tatilin gizemli bir cinayetle boyut değiştirmesini konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.