Dave Bautista

Dave Bautista


Gelecek Filmler

In the Lost Lands Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

3 Şubat 2023

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

3 Mart 2023
Guardians of the Galaxy Vol.3 Aksiyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

28 Nisan 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.10.2021 ₺16.258.560 616.246
12.07.2019 ₺1.271.093 80.065
25.04.2019 ₺44.824.606 2.480.284
29.06.2018 ₺1.468.805 120.715
27.04.2018 ₺27.311.663 1.909.967
06.10.2017 ₺2.592.438 164.376
28.04.2017 ₺5.367.216 385.357
06.11.2015 ₺8.231.360 614.444
01.08.2014 ₺4.142.744 346.390
04.10.2013 ₺3.502.254 333.317