Dave Bautista

Dave Bautista


Gelecek Filmler

Dune: Çöl Gezegeni 3 Boyutlu, Bilim-Kurgu, Dram, IMAX, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

15 Ekim 2021
Guardians of the Galaxy Vol.3 Aksiyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

5 Mayıs 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.07.2019 1.271.093 TL 80.065
25.04.2019 44.824.606 TL 2.480.284
29.06.2018 1.468.805 TL 120.715
27.04.2018 27.311.663 TL 1.909.967
06.10.2017 2.592.438 TL 164.376
28.04.2017 5.367.216 TL 385.357
06.11.2015 8.231.360 TL 614.444
01.08.2014 4.142.744 TL 346.390
04.10.2013 3.502.254 TL 333.317