Kate Hudson

Kate Hudson

Doğum Tarihi

19 Nisan 1979

Yaş

41


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
30.09.2016 881.041 TL 72.083
29.04.2016 515.144 TL 37.305
10.10.2014 113.640 TL 10.578
01.08.2014 147.049 TL 11.276
24.05.2013 28.247 TL 2.524
09.09.2011 413.728 TL 40.771
27.05.2011 773.534 TL 81.358
26.02.2010 666.142 TL 54.854
22.05.2009 454.813 TL 54.372
13.02.2009 513.077 TL 54.030
02.05.2008 600.871 TL 68.490
06.10.2006 656.945 TL 72.674
26.08.2005 1.279.712 TL 191.020
12.12.2003 88.327 TL 15.157
25.04.2003 840.767 TL 148.740
10.01.2003 172.469 TL 33.305
30.11.2001 64.944 TL 20.373
16.02.2001 242.269 TL 96.444
06.10.2000 144.310 TL 61.567

Diğer Filmleri