Kate Hudson

Kate Hudson


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
TME Films 72.083 881.041
Özel Bir Gün 29 Nisan 2016
Pinema 37.305 515.144
Ölümcül Oyun 10 Ekim 2014
Roll Caption 10.578 113.640
Keşke Burada Olsam 1 Ağustos 2014
Bir Film 11.276 147.049
Zoraki Radikal 24 Mayıs 2013
Duka Film 2.524 28.247
Bir Tutam Cennet 9 Eylül 2011
UIP 40.771 413.728
Ödünç Sevgili 27 Mayıs 2011
Warner Bros. 81.358 773.534
Nine 26 Şubat 2010
Medyavizyon 54.854 666.142
Arkadaşımın Aşkı 22 Mayıs 2009
Tiglon 54.372 454.813
Gelinlerin Savaşı 13 Şubat 2009
Tiglon 54.030 513.077
Altın Şans 2 Mayıs 2008
Warner Bros. 68.490 600.871
Sen, Ben ve Dupree 6 Ekim 2006
UIP 72.674 656.945
İskelet Anahtar 26 Ağustos 2005
UIP 191.020 1.279.712
Le Boşanma 12 Aralık 2003
Özen Film 15.157 88.327
UIP 148.740 840.767
Dört Cesur Arkadaş 10 Ocak 2003
UIP 33.305 172.469
Aşkmatik 30 Kasım 2001
UIP 20.373 64.944
Dr. T ve Kadınları 16 Şubat 2001
Warner Bros. 96.444 242.269
Seks Dedikoduları 6 Ekim 2000
Warner Bros. 61.567 144.310