Netflix, Danie Craig'li Knives Out'ın devam filmlerini $450 milyona satın aldı

2.608 Gösterim
1 Nisan 2021 15:32
Netflix, Danie Craig'li Knives Out'ın devam filmlerini $450 milyona satın aldı

Netflix, Rian Johnson'ın yönettiği ve 2019'un başarılı yapımları arasında gösterilen Knives Out'ın devamı niteliğinde çekilecek iki filmin haklarını $450 milyona satın aldı.


Brick, Looper, Star Wars: The Last Jedi gibi filmlere imza atan Rian Johnson'ın 2019 yılında yönettiği Knives Out, kendine has bir mizah ile Agatha Christie romanlarından çıkmışa benzeyen bir öyküyü aynı potada eritmiş ve gerek eleştirmenler gerek seyirci tarafından hayli olumlu karşılanmıştı. Zengin kadrosuna rağmen $40 milyon prodüksiyon bütçesine sahip olan film, dünya genelinde $311,4 milyon hasılata ulaşarak ticari açıdan da başarılı bir performans sergilemişti. Geçen yılın başında ise, Rian Johnson bir devam filmi için çalışmalara başladığını açıklamıştı.

 

Bir seriye dönüşme potansiyeli olan Knives Out'ın devam filmleriyle ilgili yeni bir gelişme için bir yıl beklememiz gerekti. Netflix, yaptığı duyuruyla çekilecek olan Knives Out 2 ve Knives Out 3'nin haklarını $450 milyona satın aldığını açıkladı. Rian Johnson'ın yazıp yöneteceği filmlerde, Daniel Craig ilk filmde olduğu gibi eksantrik dedektif Benoit Blanc'a hayat vermeye devam edecek.

 

2019'un en başarılı yapımları arasında gösterilen ilk film, geniş fakat birbirleriyle hiç de iyi geçinemeyen bir aileyi çekip çeviren, yazdığı çok satan polisiye kitaplarla varlık içinde bir hayat süren Harlan Thrombey'nin ölümü sonrası, her biri ayrı gizemler taşıyan aile üyelerini sorguya çeken iki dedektifin soruşturmasını anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.