George Miller'ın Tilda Swinton ve Idris Elba'lı yeni filmi Three Thousand Years of Longing'in çekimleri başladı

2.407 Gösterim
10 Aralık 2020 12:10
George Miller'ın Tilda Swinton ve Idris Elba'lı yeni filmi Three Thousand Years of Longing'in çekimleri başladı

George Miller'ın, Mad Max: Fury Road sonrası ilk filmi olan, başrollerinde Tilda Swinton ve Idris Elba'nın yer aldığı Three Thousand Years of Longing'in çekimleri başladı.


George Miller'ın, iki yılı aşkın bir süre önce duyurulan ve oyuncu kadrosunda Tilda Swinton ile Idris Elba'nın yer alacağı belirtilen yeni filmi Three Thousand Years of Longing'in prodüksiyon aşamasına nihayet başlandı.

 

Deadline'ın haberine göre, filmin toplamda iki ay sürmesi planlanan prodüksiyon sürecinin üçte birlik kısmı geride kalırken, Noel arasından sonra filmin çekimlerinin tamamlanması bekleniyor. Her ne kadar filmin konusu netlik kazanmış olmasa da, George Miller Mad Max: Fury Road sonrası daha diyalog temelli, prodüksiyonu görece daha az çetrefilli bir projeye imza atacağını birden çok kez dile getirmişti. Çekimlerine Sidney'de devam edilen filmin toplam bütçesinin $60 milyon civarında olması bekleniyor. Miller filmde, Fury Road'da birlikte çalıştığı görüntü yönetmeni John Seale ile yeniden bir araya geliyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.