John Seale

John Seale


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Mad Max: Fury Road 15 Mayıs 2015
Warner Bros. Türkiye 409.042 5.091.965
Turist (2010) 10 Aralık 2010
Pinema 477.377 5.015.436
Poseidondan Kaçış 23 Haziran 2006
Warner Bros. Türkiye 258.958 1.878.212
Soğuk Dağ 13 Şubat 2004
UIP Türkiye 307.259 1.952.197
Düş Kapanı 18 Nisan 2003
Warner Bros. Türkiye 160.041 812.191
Warner Bros. Türkiye 1.173.068 3.896.477
Kusursuz Fırtına 15 Eylül 2000
Warner Bros. Türkiye 414.562 923.397
Yetenekli Bay Ripley 10 Mart 2000
UIP Türkiye 130.384 301.975
İlk Görüşte Aşk 23 Nisan 1999
UIP Türkiye 65.131 81.069
Melekler Şehri 4 Eylül 1998
Warner Bros. Türkiye 562.204 543.920
Özen Film - -
İngiliz Hasta 21 Mart 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Vanuatu Altınları 13 Ağustos 1993
Standard Film - -
Yağmur Adam 12 Mayıs 1989
UIP Türkiye - -