John Seale

John Seale

Doğum Tarihi

5 Ekim 1942

Yaş

79


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.05.2015 ₺5.091.965 409.042
10.12.2010 ₺5.015.436 477.377
23.06.2006 ₺1.878.212 258.958
13.02.2004 ₺1.952.197 307.259
18.04.2003 ₺812.191 160.041
01.02.2002 ₺3.896.477 1.173.068
15.09.2000 ₺923.397 414.562
10.03.2000 ₺301.975 130.384
23.04.1999 ₺81.069 65.131
04.09.1998 ₺543.920 562.204
06.06.1997 - -
21.03.1997 - -
26.11.1993 - -
05.03.1993 - -
24.04.1992 - -
18.05.1990 - -
12.05.1989 - -