Idris Elba ve Tilda Swinton, usta sinemacı George Miller'ın yeni filmi Three Thousand Years of Longing'de yer alacak

2.570 Gösterim
26 Ekim 2018 14:58
Idris Elba ve Tilda Swinton, usta sinemacı George Miller'ın yeni filmi Three Thousand Years of Longing'de yer alacak

Idris Elba ve Tilda Swinton, Mad Max: Fury Road'a imza attıktan sonra inzivaya çekilen George Miller'ın yeni projesi Three Thousand Years of Longing'de yer alacak.


George Miller, uzun yıllar sonra çektiği Mad Max filmi Fury Road ile modern bir aksiyon başyapıtına imza atsa da, filmin prodüksiyonu boyunca yaşanan türlü olaylar usta sinemacıda mental bir yorgunluk yaratmışa benziyordu. Miller da hayranların yeni bir Mad Max filmi dileklerine karşılık, Mad Max evrenine tekrar adım atmadan önce çok daha düşük bütçeli, prodüksiyonu meşakkatli olmayan; kısacası derdi tasası az bir filme imza atmak istediğinden dem vuruyordu. Yeni gelen haberlere göre yönetmen bahsini ettiği projesinin hazırlıklarına başlamış gözüküyor.

 

George Miller'ın senaryosuna imza attığı ve yönetmen koltuğuna da oturacağı Three Thousand Years of Longing'in kadrosuna, günümüzün usta oyuncularından Idris Elba ve Tilda Swinton'ın dahil olduğu açıklandı. Miller'ın 2019 yılında yani Mad Max: The Wasteland'den önce çekimlerine başlayacağı filmin vizyona girmesinin en iyi ihtimalle 2020 yılını bulabileceğinden bahsediliyor. Luther'ın beşinci sezon çekimlerini geride bırakan Idris Elba, şu an Fast and Furious spin-off'u Hobbs and Shaw'un çekimleriyle meşgulken Tilda Swinton son olarak Suspiria'nın yeniden çevriminde rol aldı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.