Gary Oldman'ın Winston Churchill'e hayat verdiği En Karanlık Saat'ten Türkçe altyazılı ilk fragman!

2.929 Gösterim
14 Temmuz 2017 11:10
Gary Oldman'ın Winston Churchill'e hayat verdiği En Karanlık Saat'ten Türkçe altyazılı ilk fragman!

Gary Oldman'ın Birleşik Krallık eski başbakanı Winston Churchill'i canlandırdığı En Karanlık Saat (Darkest Hour) filminden Türkçe altyazılı ilk fragman yayınlandı.


Birleşik Krallık adına 20. yüzyılın ilk yarısına damga vuran siyasilerden biri olan Winston Churchill, televizyonda ve sinemada birçok oyuncu tarafından canlandırıldı. Geçen yıl The Crown dizisinde John Lithgow'un canlandırdığı Churchill'i merkezine alan ve bu yıl içerisinde gösterime girecek iki film bulunuyor. Biri, Birleşik Krallık eski başbakanına Brian Cox'un hayat verdiği Churchill filmi; diğeri ise bir başka usta oyuncu Gary Oldman'ın Churchill'i canlandırdığı En Karanlık Saat (Darkest Hour)... Hatta Oldman'ın adının, şimdiden kulislerde Oscar adaylığı konusunda geçtiğini belirtmek gerek. Merakla beklenen ve Churchill'in başbakan olduktan sonra yaşadığı siyasi zorlukları konu edinen filmden ilk fragman da yayınlandı.

Oldman'ın yanı sıra oyuncu kadrosunda Lily James, Ben Mendelsohn ve Kristin Scott Thomas gibi isimlerin yer aldığı, Türkiye'de 23 Şubat 2018 tarihinde gösterime girecek filmin konusu ise şöyle:

 

Winston Churchill (Oscar ödülü adayı Gary Oldman) Büyük Britanya'nın Başbakanı olmasından birkaç gün sonra en çalkantılı ve dönüm noktası olan davalardan biriyle karşı karşıya kalır. Nazi Almanyası ile müzakere edilmiş bir barış antlaşmasını inceleyecek veya bir ulusun idealleri, istiklali ve özgürlüğü için mücadele etmekten ödün vermeyecektir. Durdurulamaz Nazi güçleri Batı Avrupa'da dolaşırken ve istila tehdidi çok yakınken hazırlıksız bir halk ve şüpheci bir kral ile, üyesi olduğu parti kendi aleyhinde planlar yaparken Churchill'in, en karanlık saatine direnmesi, bir ulusu toplaması ve dünya tarihinin gidişatını değiştirmeye çalışması gerekmektedir.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.