Brian Cox

Brian Cox

Doğum Bilgisi

1 Haziran 1946

Yaş

74


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Churchill 28 Temmuz 2017
FFD 5.062 80.852
Otopsi 14 Nisan 2017
TME Films 18.676 253.490
Tiglon 306.864 2.968.266
Medusa Darbesi 1 Ekim 2004
UIP Türkiye 176.088 1.232.277
Truva 14 Mayıs 2004
Warner Bros. Türkiye 1.692.458 10.000.954
25. Saat 30 Mayıs 2003
UIP Türkiye 45.747 271.561
Halka 28 Şubat 2003
UIP Türkiye 551.320 2.508.450
Tersyüz 21 Şubat 2003
Warner Bros. Türkiye 149.805 816.961
Geçmişi Olmayan Adam 20 Eylül 2002
UIP Türkiye 139.963 634.905
Son Umut 25 Aralık 1998
Özen Film 78.342 90.267
UIP Türkiye - -
İftiranın Bedeli 3 Ocak 1997
Warner Bros. Türkiye - -