Kristin Scott Thomas

Kristin Scott Thomas


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Tomb Raider 16 Mart 2018
Warner Bros. 317.387 4.618.090
En Karanlık Saat 2 Şubat 2018
UIP 31.063 472.356
The Party 15 Aralık 2017
Filmartı 4.787 48.151
Aşk Uğruna 15 Mayıs 2015
Bir Film 8.826 107.517
Görünmeyen Kadın 9 Mayıs 2014
Pinema 2.064 30.245
Sadece Tanrı Affeder 5 Temmuz 2013
M3 Film 11.834 117.121
Evde 24 Mayıs 2013
M3 Film 3.449 29.475
Gizemli Kadın 15 Haziran 2012
M3 Film 1.280 14.537
Tiglon 10.999 82.792
Arsen Lüpen 25 Ağustos 2006
Özen Film 38.038 281.738
Yeni Bir Yaşam 31 Mayıs 2002
Warner Bros. 44.028 171.782
UIP 82.868 107.091
İngiliz Hasta 21 Mart 1997
Warner Bros. - -
Dörrt Nikah Bir Cenaze 16 Eylül 1994
Standard Film - -
Acı Ay 25 Aralık 1992
Avşar Film - -