Lily James

Lily James


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yesterday 28 Haziran 2019
UIP Türkiye 24.527 467.088
UIP Türkiye 50.181 805.297
En Karanlık Saat 2 Şubat 2018
UIP Türkiye 31.063 472.356
İstisna 14 Temmuz 2017
Chantier 3.221 47.141
Tam Gaz 30 Haziran 2017
Warner Bros. Türkiye 161.794 2.124.211
Chantier 13.739 170.323
Çok Pişmiş 30 Ekim 2015
TME Films 44.377 711.698
Sindirella 13 Mart 2015
UIP Türkiye 269.272 3.281.979
Koşulsuz Sevgi 5 Nisan 2013
Tiglon 1.345 14.028
Titanların Öfkesi 30 Mart 2012
Warner Bros. Türkiye 384.188 4.302.146