Fantastik Canavarlar serisinin her bir filmi farklı bir şehirde geçecek

4.730 Gösterim
17 Ocak 2018 15:15
Fantastik Canavarlar serisinin her bir filmi farklı bir şehirde geçecek

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?'ın devam filmi Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları'ndan yeni görseller yayınlanırken, yönetmen David Yates Fantastik Canavarlar serisinin beş filminin de farklı şehirlerde geçeceğini belirtti.


J.K. Rowling'in yarattığı büyü dünyası, bu yıl içerisinde Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları filmiyle sinemada genişlemeye devam edecek. Rowling'in senaryosunu kaleme aldığı ve toplam beş filmden oluşacak olan serinin ikinci filminde yönetmenliği, Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?'da olduğu gibi David Yates üstleniyor.

 

Warner Bros. tarafından devam filminden yeni görseller paylaşılırken, yönetmen David Yates de Entertainment Weekly'ye verdiği söyleşide, filmle ilgili açıklamalarda bulundu.

New York'ta geçen ilk filmin ardından, ikinci filmin çok önemli bir kısmının Paris'te geçeceği daha önceden belli olmuştu. Yates, serinin diğer filmlerinin de başka şehirlerde geçip geçmeyeceğiyle ilgili soruya ise olumlu cevap verdi:

 

Jo [Rowling], bir sonraki durağı bize çoktan söyledi. Gerçekten heyecan verici. En nihayetinde dünya çapında bir hikâye bu. Dolayısıyla filmin global seyircisini düşündüğümüzde, hikâyeyi dünyanın farklı bölgelerine taşımak çok daha keyifli olacak.

 

Yönetmen Yates, New York ve Paris sonrası serinin hangi ülke ve şehirlere uğrayacağıyla ilgili kesin bir bilgi paylaşmasa da, Grindelwald'ın hikâyesi gereği sonraki duraklardan birinin 2. Dünya Savaşı dönemecindeki Almanya olabileceği konuşuluyor.

 

Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Johnny Depp, Jude Law, Zoe Kravitz ve Ezra Miller gibi isimlerin yer aldığı Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald), 16 Kasım 2018 tarihinden itibaren ülkemizde seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.