Eddie Redmayne

Eddie Redmayne


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Balon Pilotları 6 Aralık 2019
Bir Film - -
Warner Bros. Türkiye 577.163 9.394.398
Warner Bros. Türkiye 553.027 7.694.538
Danimarkalı Kız 12 Şubat 2016
UIP Türkiye 29.811 504.816
Her Şeyin Teorisi 27 Şubat 2015
UIP Türkiye 89.324 1.221.913
Jupiter Yükseliyor 6 Şubat 2015
Warner Bros. Türkiye 197.021 2.563.369
Sefiller 1 Mart 2013
UIP Türkiye 86.441 1.059.821
Marilyn ile Bir Hafta 10 Şubat 2012
Tiglon 38.940 480.073
Boleyn Kızı 23 Mayıs 2008
Bir Film 80.018 706.622
Vahşi Zarafet 18 Nisan 2008
Bir Film 13.924 129.001
Elizabeth: Altın Çağ 23 Kasım 2007
UIP Türkiye 114.498 1.099.808
Kirli Sırlar 9 Mart 2007
UNP 117.522 1.069.644