Zoë Kravitz

Zoë Kravitz

Doğum Tarihi

1 Aralık 1988

Yaş

32


Gelecek Filmler

The Batman Aksiyon, Dram, IMAX, Suç

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Mart 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
16.11.2018 9.394.398 TL 577.163
18.11.2016 7.694.538 TL 553.027
11.03.2016 2.646.937 TL 222.857
15.05.2015 5.091.965 TL 409.042
20.03.2015 4.051.315 TL 320.843
18.04.2014 2.052.322 TL 183.618
28.06.2013 2.012.220 TL 199.760
03.06.2011 2.047.448 TL 212.998
05.10.2007 904.437 TL 100.277
07.09.2007 1.123.220 TL 117.774