Katherine Waterston

Katherine Waterston

Doğum Tarihi

3 Mart 1980

Yaş

44


Gelecek Filmler

They Listen Korku

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

30 Ağustos 2024

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.01.2023 ₺4.151.522 46.342
15.04.2022 ₺16.891.691 434.214
13.09.2019 ₺3.146.613 169.553
16.11.2018 ₺9.394.398 577.163
25.08.2017 ₺520.540 40.175
12.05.2017 ₺2.640.721 209.266
18.11.2016 ₺7.694.538 553.027
11.12.2015 ₺444.435 29.758
08.05.2015 ₺34.158 2.283
04.07.2014 ₺25.796 2.017
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.