Ethan Hawke, kızı Maya Hawke ile Flannery O'Connor'ın hayat hikâyesinde buluşuyor

6.064 Gösterim
24 Ocak 2023 14:38
Ethan Hawke, kızı Maya Hawke ile Flannery O'Connor'ın hayat hikâyesinde buluşuyor

Ethan Hawke, yazar Flannery O'Connor'ın hayat hikâyesinin anlatıldığı Wildcat filmi için hazırlıklara başladı. Filmde, Flannery O'Connor'a yönetmenin kızı Maya Hawke hayat verecek.


Amerikan edebiyatının önemli isimlerinden biri olan Flannery O'Connor'ın hayat hikâyesi beyazperdeye uyarlanıyor. Wildcat isimli filmin yönetmenliğini üstlenen başarılı oyuncu ve sinemacı Ethan Hawke, başrol için kızı Maya Hawke ile çalışacak. 

 

Senaryosunu Ethan Hawke ile Shelby Gaines'in kaleme aldığı hikâyede, Iowa Yazarlar Atölyesi'ne davet edilen ve 39 yaşında hayatını kaybeden O'Connor'ın ilk romanını yayınlamak için verdiği mücadele anlatılıyor.

 

"Maya bu projeyi bir araya getirmek için yıllardır çalışıyor ve yeni nesil sinemaseverleri Flannery O'Connor'ın dehasıyla tanıştırma fırsatı bulduğumuz için minnettarız." açıklamasında bulunan Ethan Hawke'ın Wildcat filmi için belirlediği oyuncu kadrosu da açıklandı. Maay Hawke'ın yazar Flannery O'Connor'a hayat verdiği filmde; Laura Linney, Philip Ettinger, Rafael Casal, Steve Zahn, Cooper Hoffman, Willa Fitzgerald, Alessandro Nivola ve Vincent D'Onofrio gibi isimler de yer alacak. 

 

10 Ocak 2023'te Louisville'de çekimlere başlayan Wildcat filminin vizyon tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.