Vincent D'Onofrio

Vincent D'Onofrio

Doğum Bilgisi

30 Haziran 1959

Yaş

61


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Öldürme Arzusu 16 Mart 2018
TME Films 28.422 377.563
Halka 3 3 Şubat 2017
UIP 243.393 2.986.412
Chantier 5.558 86.051
Muhteşem Yedili 23 Eylül 2016
Warner Bros. 111.735 1.453.477
Jurassic World 12 Haziran 2015
UIP 602.277 7.546.482
Gece Takibi 22 Mayıs 2015
Warner Bros. 19.598 241.381
Yargıç 17 Ekim 2014
Warner Bros. 52.905 729.659
Kaçış Planı 10 Ocak 2014
Tiglon 73.255 844.815
Lanet 29 Mart 2013
Pinema 36.445 355.010
Ayrılık 11 Ağustos 2006
UIP 94.429 794.979
Başparmak 30 Haziran 2006
Bir Film 3.100 18.331
Özgürlük İçin 11 Ekim 2002
Özen Film 1.207 6.310
İki Yüzlü 21 Haziran 2002
UIP 24.857 98.407
Hücre 17 Kasım 2000
Warner Bros. 245.446 555.252
Warner Bros. - -
Feeling Minnesota 25 Temmuz 1997
Umut Sanat - -
Tuhaf Günler 26 Nisan 1996
UIP - -
Full Metal Jacket 6 Ekim 1995
Warner Bros. - -
Ed Wood 9 Haziran 1995
UIP - -
Tendeki Tuz 19 Mart 1993
Özen Film - -
Genç Ölmek 29 Kasım 1991
Özen Film - -
Çıplak Tango 13 Eylül 1991
Özen Film - -
Mystic Pizza 23 Ağustos 1991
Standard Film - -