Vincent D'Onofrio

Vincent D'Onofrio

Doğum Tarihi

30 Haziran 1959

Yaş

62


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
16.03.2018 ₺377.563 28.422
03.02.2017 ₺2.986.412 243.393
30.09.2016 ₺86.051 5.558
23.09.2016 ₺1.453.477 111.735
12.06.2015 ₺7.546.482 602.277
22.05.2015 ₺241.381 19.598
17.10.2014 ₺729.659 52.905
10.01.2014 ₺844.815 73.255
29.03.2013 ₺355.010 36.445
11.08.2006 ₺794.979 94.429
30.06.2006 ₺18.331 3.100
11.10.2002 ₺6.310 1.207
21.06.2002 ₺98.407 24.857
17.11.2000 ₺555.252 245.446
03.10.1997 - -
25.07.1997 - -
26.04.1996 - -
06.10.1995 - -
09.06.1995 - -
19.03.1993 - -
29.11.1991 - -
13.09.1991 - -
23.08.1991 - -