Steve Zahn

Steve Zahn

Doğum Tarihi

13 Kasım 1967

Yaş

53


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.07.2017 9.632.541 TL 769.557
11.11.2016 94.831 TL 10.733
07.03.2014 394.536 TL 27.721
31.08.2012 800.080 TL 85.363
06.01.2012 711.723 TL 75.049
09.09.2010 372.553 TL 45.986
28.08.2009 127.748 TL 12.781
09.06.2006 267.942 TL 39.804
16.09.2005 211.469 TL 29.613
08.08.2003 570.211 TL 109.114
04.04.2003 354.211 TL 70.523
30.08.2002 229.562 TL 65.350
31.08.2001 462.440 TL 179.284
21.07.2000 - -
29.01.1999 797.856 TL 691.805