Laura Linney

Laura Linney

Doğum Bilgisi

5 Şubat 1964

Yaş

56


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Gece Hayvanları 9 Aralık 2016
UIP 30.311 469.210
Sully 9 Eylül 2016
Warner Bros. 175.055 2.517.294
UIP 282.068 3.214.594
Fırtınalı Hayatlar 10 Haziran 2016
PinemArt 5.580 85.407
PinemArt 17.822 275.919
İhanet 11 Mayıs 2007
UNP 16.400 137.061
Şeytan Çarpması 2 Aralık 2005
Warner Bros. 261.216 1.750.260
Kinsey 18 Mart 2005
Umut Sanat 12.913 97.993
Aşk Her Yerde 23 Ocak 2004
UIP 270.024 1.844.800
New Films - -
Gizemli Nehir 24 Ekim 2003
Warner Bros. 137.477 890.065
Gecenin Nefesi 3 Mayıs 2002
Özen Film 150.986 528.188
Truman Show 16 Ekim 1998
UIP 481.735 499.061
Mutlak Güç 12 Eylül 1997
Özen Film 94.571 51.311
İlk Korku 22 Kasım 1996
UIP - -
Congo 25 Ağustos 1995
UIP - -
Kaderin Cilvesi 3 Mart 1995
UIP - -
Masum Hamleler 17 Haziran 1994
UIP - -