Laura Linney

Laura Linney

Doğum Tarihi

5 Şubat 1964

Yaş

59


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.12.2016 ₺469.210 30.311
09.09.2016 ₺2.517.294 175.055
23.06.2016 ₺3.214.594 282.068
10.06.2016 ₺85.407 5.580
11.09.2015 ₺275.919 17.822
11.05.2007 ₺137.061 16.400
02.12.2005 ₺1.750.260 261.216
18.03.2005 ₺97.993 12.913
23.01.2004 ₺1.844.800 270.024
12.12.2003 - -
24.10.2003 ₺890.065 137.477
03.05.2002 ₺528.188 150.986
16.10.1998 ₺499.061 481.735
12.09.1997 ₺51.311 94.571
22.11.1996 - -
25.08.1995 - -
03.03.1995 - -
17.06.1994 - -

Dizileri

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.