Laura Linney

Laura Linney

Doğum Tarihi

5 Şubat 1964

Yaş

57


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.12.2016 469.210 TL 30.311
09.09.2016 2.517.294 TL 175.055
23.06.2016 3.214.594 TL 282.068
10.06.2016 85.407 TL 5.580
11.09.2015 275.919 TL 17.822
11.05.2007 137.061 TL 16.400
02.12.2005 1.750.260 TL 261.216
18.03.2005 97.993 TL 12.913
23.01.2004 1.844.800 TL 270.024
12.12.2003 - -
24.10.2003 890.065 TL 137.477
03.05.2002 528.188 TL 150.986
16.10.1998 499.061 TL 481.735
12.09.1997 51.311 TL 94.571
22.11.1996 - -
25.08.1995 - -
03.03.1995 - -
17.06.1994 - -